KOTIMAINEN SÄHKÖMARKKINOIDEN ASIANTUNTIJA

Hallitsee sähkön hinnan kokonaiskilpailukyvyn

ASIAKASLÄHTÖINEN

Asiakas on meille kuningas ja asiakkaallamme on aina viimeinen sana päätöksenteossa. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaillemme mahdollisimman edulliset sähkönhinnat, jotka auttavat saavuttamaan säästöjä sähkön hankinnassa.

AUTOMATISOITU

Hankintastrategia on varmennettu hintaputkilla, jotka valvovat hankintaa. Hintaputkien hälytyksistä tulee ilmoitus sähköpostiin. Ohjelmisto toimii selainpohjaisesti eikä vaadi ohjelmistoasennusta.

VAIVATON

Vaivaton ohjelmisto takaa, ettei palvelusta synny lisätöitä. Hankintastrategia räätälöidään yhdessä asiakkaan ja sähköntoimittajan kanssa vastaamaan asiakkaan tarpeita. Lisäksi toimintaketjua vahvistetaan EnergiaGurun® tukipalvelulla.

EnergiaGuru®

EnergiaGuru® on Suomen Energianeuvonta Oyj:n kehittämä ohjelmisto, jonka avulla yritysten ja yhteisöjen on vaivatonta hallita sähkön hankintaa ja käyttöä  EnergiaGurun® avustuksella myös yhdessä sähköyhtiönsä kanssa. Palvelun toiminta perustuu puolueettomaan ja läpinäkyvään vertailutietoon sähkön vähittäismarkkinoista.

Ohjelmiston avulla on helppo seurata ja ohjata, miten sähkökauppaa käydään sähköpörssissä. Seuranta kattaa myös sähkön vähittäismarkkinoiden nykyiset ja tulevat hinnat laajemmin koko markkinalta. Entistä läpinäkyvämpi kaupankäynti ja turhien välikäsien poisto tuovat asiakkaalle selvää säästöä.

EnergiaGuru® tuo suoraviivaisemman lähestymistavan sähkön hinnoitteluun. Sähkön vähittäismarkkinoiden reaaliaikaiset vertailut ja hyvin ajoitetut kiinnitykset varmistavat asiakkaillemme mahdollisimman edullisen hinnan. EnergiaGuru®-palvelun avulla läpivalaisemme myös sähkönsiirtomarkkinat. Kerromme reaaliaikaista ja monipuolisempaa faktaa sähkö markkinoiden tilanteesta.

Sähköpörssin hintaepävarmuudet yhdistettynä sähkön vähittäismarkkinoiden EnergiaGuru®-palvelujärjestelmän antaviin varmuuksiin luovat uusia mahdollisuuksia niin julkiselle toimijalle kuin yksityiselle yritykselle.

EnergiaGuru® -tuotteet

HallintaGuru-palvelujärjestelmä

HallintaGuru-palvelujärjestelmä perustuu sähkön vähittäismarkkinoilla olevien asiakkaiden lukkoon lyödyille sopimushinnoille ja sähkön tukkumarkkinoille asetetuille pörssikauppojen ostohintarajoille. Puolueettomalla HallintaGuru-palvelujärjestelmällä saadaan merkittäviä kustannusetuja sähkön hankinnassa

Hallittua kustannusoptimointia, strategia- ja hintavertailutietoa sähkön vähittäismarkkinoista tuleville vuosille
Peilattua luottamusta ja uskottavuutta omasta sähkön myyjästä sähkön vähittäismarkkinoilla
Uuden sukupolven työkalut, jolla torjutaan etukäteen sähköpörssin hintaepävarmuudet
Turvallista, ennakoivaa ja vaivatonta sähkön hinnan hallintaa, sekä budjetointivarmuutta tulevaisuuteen
Lisäetuna HallintaGuru-palvelujärjestelmä tarjoaa myös sähkön hintojen, siirtohintojen ja käyttöprofiilien luokitukset
Tavoitteena on saada edullista sähköä läpinäkyvien, varmistettujen ja hallittujen hintatasojen avulla, mikä johtaa parempaan kustannustehokkuuteen.
EnergiaGuru®-palvelujärjestelmän avulla oma sähkön hinta on peilattavissa sähkön vähittäismarkkinan hintatasoon

Toiminnan perusajatuksena on asiakkaan jatkuva sähkön hintatason ja kustannuksien parantaminen uudella läpinäkyvällä ja luotettavalla HallintaGuru-palvelujärjestelmällä.

Hajautetun tuotannon Gurupaketti

EnergiaGuru®-palvelun ja ohjelman avulla pystytään optimoimaan hajautetun sähköntuotannon (esim. aurinkosähkön) hyödyt: sähkön hankinnan hallinta silloin kun omaa tuotantoa on paljon tai vähän. Kaksi asiaa yhdessä – edullinen omatuotanto yhdistettynä edulliseen ostosähköön.

Toimitamme aurinkosähköjärjestelmiä yhteistyössä Green Energy Finlandin kanssa. Kysy lisää!

Green Energy Finland

SähkötarkastusGuru-paketti

SähkötarkastusGuru-paketin kautta suoritamme lakisääteiset ja yleiset sähkölaitteistojen tarkastukset yhdessä Tukesin valtuuttaman Sähkötarkastus Timo Tanhualan kanssa. Teemme myös vapaaehtoisia sähkötarkastuksia, sähkön laatumittauksia, pääsulakekoon tarkistusmittaukset ja kompensoinnin tarkastusmittaukset (loissähkö).

TImo Tanhuala

Läpinäkyvää vertailua

Haluatko tietää miten nykyinen sähkösopimuksesi asettuu ja kestää vertailua sähkön vähittäismarkkinoilla?  EnergiaGuru®-palvelun avulla läpivalaisemme myös sähkönsiirtomarkkinat, jolloin saatte selville sähkönhankintakustannuksienne kokonaiskilpailukyvyn. Saatte reaaliaikaista ja monipuolisempaa faktaa markkinoiden tilanteesta. EnergiaGurun® avulla luokittelemme (1 – 5 tähteä) nykyisen sopimuksesi ja siltä pohjalta on helppo ryhtyä suunnittelemaan taloudellisempaa tulevaisuutta.

EnergiaGurun® avulla yritykset ja yhteisöt säästävät rahaa sähkön hankinnassa