EnergiaGuru® S

Jatkuvasti kilpailutettu sopimus pienille kulutusmäärille

EnergiaGuru® S -palvelu on yritystä varten, jos sen vuosittainen sähkönkulutus on 50 000 – 1 000 000 kWh. Palvelun tarkoituksena on auttaa teitä tekemään säästöjä sähkökustannuksissa. Samalla säästätte myös omaa aikaanne, kun jätätte sähkönhankintaan liittyvät tehtävät asiantuntijoidemme käsiin. Hoidamme puolestanne kaiken tarvittavan, jotta saisitte edullisen ja järkevän sähkösopimuksen. Palveluumme kuuluu:

  • Sähkösopimusten jatkuva kilpailutus ja ylläpito
  • Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen
  • Uuden sähkösopimuksen tekeminen

Sähkönhankintastrategian kautta erilaiset pörssituotteet ovat käytössänne. Analyytikkomme seuraavat jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsevat juuri teille sopivat ratkaisut. Palvelumme ansiosta yrityksenne sähkökuluissa on mahdollista saavuttaa keskimäärin 20 % vuosittaiset säästöt.

EnergiaGurun® toiminta perustuu tarkkaan markkinadataan ja sähkönhankinnan hybridimalliin, jossa hyödynnetään monipuolisesti sähkömarkkinoiden eri vaihtoehtoja. Käyttöönoton jälkeen ulkoistat sähkönhankinnan ammattilaiselle ja sinulle jää tehtäväksi vain tulosten seuraaminen. EnergiaGurun® käyttäjänä saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetun ja edullisen sähkön – nyt ja tulevaisuudessa.

Laskuri

Asiakkaan hintatiedot

2016

2017

2018

Sähkönhankinta tähän mennessä (alv 0%) 2016 2017 2018
Kulutus (MWh/vuosi)
Toteutunut keskihinta (€/MWh)
EnergiaGuru® hinta (€/MWh)*
Ero EnergiaGuru® hintaan %
Ero EnergiaGuru® hintaan €/vuosi
*hinta sisältää aluehintaeron ja systeemituotteen, ei asiakaskohtaista marginaalia. Nämä ovat hintoja, jotka yli vuoden EnergiaGuru®-asiakkaina olleet ovat saavuttaneet.

Potentiaalinen säästö:

Liity tästä

Palvelun käyttäjäksi pääset täyttämällä oheisen lomakkeen. Lähetämme sinulle palvelun käyttöönottoon tarvittavat dokumentit ja laskun, jonka maksamisen jälkeen palvelu on käytössäsi.


GoogleFacebookYstävältäMuu

Olen tutustunut sopimusehtoihin (Tutustu sopimusehtoihin)

Sitoudun maksamaan palvelun aloitusmaksun ja vakuutan yrityksen luottotietojen olevan kunnossa

Ota yhteyttä

Tiina Kasvi

asiakaspalvelu
puh. 0400 330728
myynti@energiaguru.fi

EnergiaGuru® S

50 000 – 1 000 000 kWh

PERUSTIEDOT

Liittymismaksu

  • Liittymismaksu 500 €, josta hyvitetään sopimuskauden aikana 400 €.

Palvelun kustannukset sopimuskauden aikana

  • Liittymismaksun lisäksi maksat ainoastaan, jos sähkönhankintasi tehostuu palvelumme avulla.
  • Laskutamme syntyneestä säästöstä 50 %.

Sopimuskausi

  • Sopimuskauden pituus on 5 vuotta.

Tähtiluokitukset

Sähkökaupan hintaluokitus 2018
Energian hinta vaihtelee eri yritysten kesken jopa 50 %, ja yrityksiä veloitetaan tyypillisesti 20,00 € – 60,00 €/MWh. Mihin tähtiluokkaan yrityksesi hinta asettui vuonna 2018?

 


Keskihinta: 2,908 snt/kWh


Keskihinta: 3,552 snt/kWh


Keskihinta: 4,136 snt/kWh


Keskihinta: 4,721 snt/kWh


Keskihinta: 5,727 snt/kWh

 

EnergiaGuru-asiakkaiden keskihinta vuonna 2018 oli noin 3,1 snt/kWh.

”Säästimme aikaa ja rahaa”

Sähkönmyyntisopimuksen kilpailuttaminen ja sähkönmyyntiyhtiöiden vertailu on aikaa vievää ja haastavaa työtä, eikä se välttämättä muutoinkaan istu oman ydinosaamisen kanssa yksiin. Usein on helpointa tehdä nopea päätös, vaikka tuntuisikin, ettei ole saanut neuvoteltua yritykselleen parasta ja järkevintä sopimusta. Useimmiten helpoin vaihtoehto on tehdä kiinteähintainen sopimus, vaikkei se välttämättä ole sopivin ratkaisu markkinatilanteeseen. Kun bisnestäkin pitää saada tehtyä, ei aika yksinkertaisesti riitä olla jatkuvasti tutkimassa, mitä sähkömarkkinoilla tapahtuu. Pääasia on, että saa sähkösopimuksen tehtyä, sillä maksaahan sähkö joka tapauksessa aina jonkin verran.

Näinhän sitä helposti ajattelee, mutta onneksi sähköntoimittajan kilpailutukseen ja sähkön hankintaan voi saada myös apua. EnergiaGuru®-palvelun avulla saimme yrityksellemme kilpailutetun myyntisopimuksen ja valmiin hankintamallin. Selvisi myös, että olimme maksaneet sähköstä EnergiaGurun® luokituksen mukaan kahden tähden arvoisesti. Toisin sanoen, jopa 60 % muista kuluttajista maksoi sähköstä vähemmän kuin me. Tällä hetkellä olemme päässeet luokituksessa kolmeen tähteen, ja tavoitteenamme on siirtyä viiden tähden joukkoon muutaman vuoden sisään. EnergiaGuru®-takuupoolin avulla saamme suuryrityksen edun ja voimme itse keskittyä omaan osaamiseemme sekä liikevaihtomme kasvattamiseen.

Leipomoyrittäjä Pohjois-Pohjanmaalta

EnergiaGurun® avulla yritykset ja yhteisöt säästävät rahaa sähkön hankinnassa