EnergiaGuru® M

Tehokas ratkaisu sähkön hankintakustannusten minimointiin

EnergiaGuru® M -palvelu on yritystänne varten, jos sen vuosittainen sähkönkulutus osuu välille 100 MWh-5 000 MWh. Palvelun tarkoituksena on auttaa teitä tekemään säästöjä sähkökustannuksissa. Samalla säästätte myös omaa aikaanne, kun jätätte sähkönhankintaan liittyvät tehtävät asiantuntijoidemme käsiin. Hoidamme puolestanne kaiken tarvittavan, jotta saisitte yrityksellenne edullisen ja järkevän sähkösopimuksen. Palveluumme kuuluu:

  • Sähkösopimusten jatkuva kilpailutus ja ylläpito
  • Vanhan sähkösopimuksen irtisanominen
  • Uuden sähkösopimuksen tekeminen

Sähkönhankintastrategian kautta erilaiset pörssituotteet ovat käytössänne. Analyytikkomme seuraavat jatkuvasti sähkömarkkinoita ja valitsevat juuri teille sopivat ratkaisut. Palvelumme ansiosta yrityksenne sähkökuluissa on mahdollista saavuttaa keskimäärin 20 % vuosittaiset säästöt.

EnergiaGurun® toiminta perustuu tarkkaan markkinadataan ja sähkönhankinnan hybridimalliin, jossa hyödynnetään monipuolisesti sähkömarkkinoiden eri vaihtoehtoja. Käyttöönoton jälkeen ulkoistat sähkönhankinnan ammattilaiselle ja sinulle jää tehtäväksi vain tulosten seuraaminen. EnergiaGurun® käyttäjänä saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetun ja edullisen sähkön – nyt ja tulevaisuudessa.

Laskuri

Asiakkaan hintatiedot

2016

2017

2018

Sähkönhankinta tähän mennessä (alv 0%) 2016 2017 2018
Kulutus (MWh/vuosi)
Yrityksen toteutunut keskihinta (€/MWh)
EnergiaGuru® hinta (€/MWh)*
Ero EnergiaGuru® hintaan %
Ero EnergiaGuru® hintaan €/vuosi
*hinta sisältää aluehintaeron ja systeemituotteen, ei asiakaskohtaista marginaalia. Nämä ovat hintoja, jotka yli vuoden EnergiaGuru®-asiakkaina olleet ovat saavuttaneet.

Potentiaalinen säästö:

Liity tästä

Palvelun käyttäjäksi pääset täyttämällä oheisen lomakkeen. Lähetämme sinulle palvelun käyttöönottoon tarvittavat dokumentit ja laskun, jonka maksamisen jälkeen palvelu on käytössäsi.


GoogleFacebookYstävältäMuu

Olen tutustunut sopimusehtoihin (Tutustu sopimusehtoihin)

Sitoudun maksamaan palvelun aloitusmaksun ja vakuutan yrityksen luottotietojen olevan kunnossa

Ota yhteyttä

Ville Knaapila

suurasiakkaat
puh. 046 8500 856
ville.knaapila@energiaguru.fi

Tanja Sotka

myyntijohtaja
puh. 045 27 44 184
tanja.sotka@energiaguru.fi

EnergiaGuru® M

1000 MWh-5 000 MWh

PERUSTIEDOT

Liittymismaksu

  • Liittymismaksu 500 €, josta hyvitetään sopimuskauden aikana 400 €.

Palvelun kustannukset sopimuskauden aikana

  • Liittymismaksun lisäksi maksat ainoastaan, jos sähkönhankintasi tehostuu palvelumme avulla.
  • Laskutamme syntyneestä säästöstä 50 %.

Sopimuskausi

  • Sopimuskauden pituus on 5 vuotta.

Tähtiluokitukset

Sähkökaupan hintaluokitus 2018
Energian hinta vaihtelee eri yritysten kesken jopa 50 %, ja yrityksiä veloitetaan tyypillisesti 20,00 € – 60,00 €/MWh. Mihin tähtiluokkaan yrityksesi hinta asettui vuonna 2018?

 


Keskihinta: 29,08 €/MWh


Keskihinta: 35,52 €/MWh


Keskihinta: 41,36 €/MWh


Keskihinta: 47,21 €/MWh


Keskihinta: 57,27  €/MWh

 

EnergiaGuru-asiakkaiden keskihinta vuonna 2018 oli noin 31 €/MWh.

”EnergiaGurulla kulut kuriin”

Sähkön osuus yrityksemme kustannuksista on merkittävässä roolissa ja toimintamme kannalta on erittäin oleellista, että sen kustannustaso pysyy vakaana. Näin voimme tehdä suunnitelmia myös pitkälle tulevaisuuteen ilman  huolta suurista muutoksista kustannuksissa. Toimintamme kannalta on hyvin tärkeää nähdä helposti ja luotettavasti, milloin on oikeat perusteet tehdä päätöksiä ja milloin taas ei. EnergiaGuru®-palvelun avulla olemme onnistuneet pitämään maltillisen kustannustason markkinahintojen noususta huolimatta, ja sitä kautta saaneet säästettyä sähkönhankinnassa pelkästään vuositasolla tuhansia euroja. Aiemmin käytössämme oli vain yksi näkökanta ja suositus asiaan, mutta nyt saamme puolueettoman tuen päätöksellemme. Meille on tärkeä, että saamme näkemyksen muualtakin kuin sähkönmyyntiyhtiön näkökulmasta.

Tullessamme EnergiaGurun® asiakkaiksi meille selvisi, että olemme olleet menneinä vuosina EnergiaGurun® luokituksessa vain kolmessa tähdessä. Tämä tarkoittaa sitä, että yli 40 % kuluttajista hankki sähkön edullisemmin kuin me. Olimme yllättyneitä, sillä suurena hankkijana ajattelimme hintamme olevan ehdottomasti kilpailukykyinen. EnergiaGurun® avulla olemme nyt päässeet luokituksessa viiden tähden asiakkaiden joukkoon ja tehneet huomattavia säästöjä sähkönhankinnan kustannuksissa.

Suomalainen puutarhayritys

EnergiaGurun® avulla yritykset ja yhteisöt säästävät rahaa sähkön hankinnassa