Hyppää pääsisältöön

Info

EnergiaGuru® – ensimmäinen älykäs sopimusluokitus- ja hintavertailupalvelu!

EnergiaGuru® etsii kanssasi vastaukset seuraaviin kysymyksiin:
Millainen sähkösopimus minun kannattaa tehdä?
Minkä sähkönmyyjän kanssa minun tulisi tehdä sopimus?
Milloin on oikea hetki kilpailuttaa ja vaihtaa sähkönmyyjää?EnergiaGuru® on uudenlainen palvelu, joka tarjoaa kattavasti ainutlaatuisia etuja yrityksille, julkisille toimijoille ja yhteisöille:

  • Puolueettomuus. Voit olla varma siitä, että EnergiaGuru® esittelee sinulle aidosti maan parhaat vaihtoehdot, sillä mikään sähkönmyyjä ei rahoita EnergiaGurun® toimintaa.
     
  • Kattavuus. EnergiaGurun® vertailussa ovat mukana kaikki Suomen sähkönmyyjät.
     
  • Pitkän aikavälin tarkastelu. EnergiaGuru® ei tyydy vertailemaan vain tämänhetkisiä sähkön hintoja, vaan tarkastelee sähkönmyyjien hinnoittelua myös useita vuosia taaksepäin. Näin syntyy näkemys sähkönmyyjien edullisuudesta pitkällä aikavälillä.
     
  • Katse tulevaisuudessa. Toisin kuin mikään muu markkinoilla toimivista hintavertailupalveluista, EnergiaGuru® ennustaa myös tulevaisuuden hintakehitystä. EnergiaGuru® auttaa asiakkaitaan päättämään oikean hetken sähkösopimuksen solmimiseen.

 
EnergiaGuru® on Suomen Energianeuvonta Oyj:n vuonna 2013 avaama uusi palvelumuoto, joka vastaa yritysten, yhteisöjen ja julkisten toimijoiden selkeään tarpeeseen ja tarjoaa näille sähkösopimuksen tekemiseen liittyvässä päätöksenteossa sellaista apua, jota muut tahot tai hintavertailupalvelut eivät tarjoa.

Suomen Energianeuvonta Oyj
Keskustie 7
85200 Alavieska
Y-tunnus: 2387587-0

Lue henkilörekisteriseloste